Dit wilde ik toch even met jullie delen! Afgelopen zondag (7-juni-’15) reisde ik ’s morgens met de trein van Prinsenbeek naar Dordrecht. Daar kwam ik aan en ik kreeg een gesprek met 2 personeelsleden van de NS. Klein beetje haast had ik, maar ik dacht laat ik maar eens luisteren wat hun te melden had.

Hun begonnen eerst met de vraag of ik wel Assistentie Verlening had aangevraagd. “Nee, want dat is niet mogelijk in Prinsenbeek en anders had ik eerst een half uur met de rolstoel naar Breda gemoeten..” Wat toen ze daarna zeiden, kwam hard binnen: “Houdt er dan rekening mee als er iets gebeurd, bijvoorbeeld breekt er brand uit, mogen we je laten staan.” Eerst had ik zoiets, zal vast een grapje wezen. Maar ze meenden het en er viel niet van mening te veranderen.

Ik vind het respectloos als je zoiets zegt! Ga je schamen, NS.