“O mijn Heer, ik heb U nodig;
elk moment, zo nodig.
U pleit voor mij, U spreekt mij vrij.
O God, ‘k heb U nodig.” – Opwekking 763

Opwekking blijft één van m’n favoriete evenementen. Groots opgezet, er komen veel mensen, er gebeurd van alles: Hoofdtent (voor volwassenen), jongerentent, tienertent, kindertent en een bijzondere tent. De bijzondere tent is speciaal voor mensen met een handicap.Ik ben er zelf nog nooit geweest, dus ik kan geen oordeel erover hebben. Maar toch heb ik mijn vraagtekens, waarom horen we niet gewoon bij de gewone groep. Wij zijn toch niet ‘anders’? Waarom moeten we dan apart? Er is ook weinig aandacht in bijvoorbeeld de jongerentent of tienertent. Ik denk dat het beter is om daar meer aandacht aan te besteden. Misschien wat meer vertellen over het ‘anders’ zijn. Bijvoorbeeld (misschien een gevoelig onderwerp) blanken en donkere mensen, zij zijn ook net zo normaal.

Mensen met een beperking zien er misschien net iets anders uit, 4 wielen, klein of groot, slechtziend. Maar toch zijn we net zoals anderen, 2 ogen, ’n mond, ’n neus en 2 oren!

Wat mijn grote wens/droom is, om een keer bij de jongerentent eens een keer iets over mezelf en m’n getuigenis te mogen vertellen.

Heb jij nog vragen of iets wat je graag wilt weten? Stel het gerust en laat hieronder een berichtje achter!