Wie is er weleens bij Opwekking geweest? Wie is er weleens bij EO Jongerendag geweest? En wie is er weleens bij Soul Survivor geweest? (Dat laatste ik ook niet!) Maar blijven mooie evenementen om erover te horen. Waar ik zo enorm van baal soms is dat als je in een rolstoel zit, niet zo makkelijk daar bijvoorbeeld kan k(r)amperen. Je kan hooguit een dag maar gaan! Maar dat is ook niet altijd leuk. Je maakt dan niet echt alles mee.

Waar ik ook meezit, bij de tienertent (toentertijd dat ik ging) word je op een verhoogd rolstoelpodium gezet. Of bij EO-jongerendag op een aparte tribune. Hoe dat bij SS gaat weet ik (nog) niet.

Maar toch heb ik altijd heb gevoel dat als ik naar Opwekking ga of naar EO-Jongerendag ging, meer buitengesloten voel dan dat je er ook echt bij hoor. Terwijl wij (meervoud, iedereen) allemaal één zijn.

Mijn droom en een dingetje wat toch op mijn bucketlist heb staan, om voor meer dan duizend mensen m’n getuigenis te mogen vertellen. Te laten zien dat mensen met een handicap niet anders zijn!