Je zal het haast niet geloven of ervan schrikken. Of denken dat dit gefotoshopt is! Nee, dat is het niet. Hier leef ik al mijn hele leven mee. Als je er heel je leven mee geboren bent, denk je er niet zoveel over na. Maar toch schrik je er soms van als je naar anderen kijkt.

Ooit was er een jochie die zei tegen mij “Hé mama, kijk, hij heeft bananenvoeten!” Moeder schoot gelijk in de verdediging “Nee, dat moet je niet zeggen!” Terwijl ik zoiets had van “Geniaal verzonnen door die koter!” Kinderen zijn heel eerlijk daarin, en open. Ze zeggen precies wat ze denken.

Sommige mensen weten ook niet, hoe ga je met mensen om die ‘anders’ zijn dan anderen. Nou, net zoals iedereen! We zijn eigenlijk niet anders (misschien alleen de voeten dan), maar we zijn net zoals jullie mensen! Mocht je vragen hebben, stel ze dan gewoon! En niet iemand aanstaren of van weglopen. We kunnen het prima zelf uitleggen!