Leven, wat is leven? Wat betekent normaal leven? Iedereen vat dat anders op natuurlijk. Ik heb laatst de film “The Fundamental of Caring” gezien en ik heb mij in zoveel dingen herkent! Natuurlijk zal ik niet alles uit de film verklappen, maar het is wel echt een aanrader!

Voor mij is het bijvoorbeeld niet makkelijk in het uitgaansleven met een groep vrienden tot laat uit te gaan. Sommige mensen zullen zeggen dat is toch niet zo belangrijk? Nou, je ziet iedereen gaan. Het gebeurt mij nooit dat ze mij niet mee vragen. Of iets anders, vrienden die samen chillen ofzo en dat ik dan maar thuis ben. Ik kan wel telkens weer gaan vragen of ik mee mag. Maar dan komt het van mij altijd…

Ik wil niet zeggen dat ik de enige rolstoeler ben, ik wil mensen laten zien dat het bij veel mensen gebeurt. Ook lopende mensen, probeer eens mensen mee te vragen die je niet vaak ziet. Ik weet zeker dat het heel gezellig gaat worden!

Nog één tip, kijk de film “The Fundamental of Caring” op Netflix!