Is het raar dat je moeite hebt om te herkennen wie je echte vrienden zijn? Wat iemand ooit zei “Ik denk dat echte vrienden in deze maatschappij steeds minder bestaan. Juist door de drukte. Iedereen vind het zo belangrijk dat zijn wereld blijft bestaan, maar vergeet een ander”. Ik snap inderdaad best dat mensen het druk hebben. Maar wat mij ooit is overkomen dat iemand wel altijd wílde afspreken, maar nooit tijd had. Terwijl je op Social Media foto’s zag met anderen. Dan kan je gewoon zien dat je niet belangrijk genoeg voor hun bent.

Ik wil niet zeggen dat iedereen altijd tijd voor je moet maken. Maar je snapt toch ook wel dat vrienden belangrijk is om te hebben? Ik heb altijd geprobeerd om vrienden te maken. Maar het lukt me niet om ze stand te houden… Ook al heb je soms alleen digitaal contact. Meestal moet ik het gesprek beginnen, maar ik weet niet wat ik moet vragen.