“Je denkt dat je alleen bent
En dat niemand naar je kijkt
Je denkt dat je voor niks rent
Dat je toch nooit iets bereikt
Je denkt dat niemand ziet
Hoe ongelofelijk hard je werkt
Je denkt dat al jouw moeite
Door geen mens wordt opgemerkt”

Nu kan ik wel vertellen dat Jezus er sowieso altijd voor je zal zijn. Maar ik wil graag zeggen dat we er ook voor elkaar mogen zijn. Uiteindelijk zijn we niet alleen! Hebben we meer dingen

“Het is donker om je heen
En je knijpt je ogen dicht
Zo kun je zelf niet zien
Maar ik zie jou”

“Hoe kan je als hobby hebben voor mensen klaarstaan… als je in een rolstoel zit?”. Ook al zien we er anders uit, we zijn allemaal mensen, be proud on it! Ik vind het juist een belangrijk iets om er voor anderen te zijn! Wat ik een mooie boodschap vind in dit liedje (dankje Claudia!) is dat we elkaar mogen zien.

“Je durft het nog niet aan
Je blik is naar de grond gericht
Je ziet me niet eens staan
Ik sta te stralen in jouw licht
Je waant jezelf alleen
Loopt bijna ongezien voorbij
Kijk omhoog, kijk om je heen
Oh en kijk
Alsjeblieft naar mij”

Sommige vrienden van mij hebben het soms erg zwaar en ik kan natuurlijk altijd zeggen dat alles wel goedkomt, dat komt het natuurlijk ook! Maar ik wil toch een speciaal iets doen voor hun. Via deze weg wil ik laten weten, ook God en Jezus zijn er voor je. Maar graag ben ik er voor je!