Dat was mij een weekend wel! Laat ik bij het begin beginnen. HET WAS SUPER MOOI! Dit was wel duidelijk toch? Haha! Goed, vrijdagmiddag kwamen we aan! Het regende helaas ontzettend hard en mijn rolstoel begaf het gelijk. Waarom vond je het dan super mooi? Dat komt straks! Nu eerst werd ik geduwd door een paar mensen van de kerk! (gniffel!) Mijn joystick begaf het helaas. Volgende ochtend kwam gelukkig een monteur van Medipoint Weesp, Gemaakt en wel en we konden gelukkig weer verder genieten!

Zo heb ik veel bekenden na lange tijd weer mogen zien. Van een hele goede vriendin, die ik al heel mijn leven ken, heb ik een heel mooi kettinkje gekregen met een kruisje. Super dankbaar was ik daarmee! Dankjewel!!

Zondagochtend raakte mij enorm! Ik mocht als ‘rolstoelgebruiker’ vooraan zitten. Een rolstoelgebruiker naast mij had 2 (vrienden?) bij zich, deed ik zo lief om te zeggen dat één bij mij hoort. Voelt goed om anderen te mogen helpen. Toen begon de dienst! Het aftellen alleen al maakt al indruk. 5,4,3,2,1! DIT IS JEZUS. Ik zeg het niet vaak, vooral niet openbaar. Maar wat was ik emotioneel, mijn tranen vloeide de hele zangdienst! Het was super mooi!! Toen kwam er een kinderliedje wat ik op dat moment niet refereerde aan de kinderbundel en dacht dat het een nieuw liedje was. “A tot Z”. Op dat moment werd er een man naar voren geroepen. Hij kon niet horen, maar leerde ons allemaal wel alle gebaren uit dat liedje. Wat vond ik dat ontzettend mooi!

Zondagmiddag heb ik een familie ontmoet waar ik echt bewondering voor heb. Mirthe, ze zit in een rolstoel, doofblind, lichamelijk en verstandelijk beperkt. Maar ze maakt je hele dag weer goed, haar lach is zó lief! Dankjewel voor jullie tijd en gesprek, Matthijs & Sarah. Mochten jullie hun willen volgen, check dan hun YouTube-kanaal!

Zondagavond heb ik een mooie avond gehad. Weet je dat het niet erg is om 2 keer de avondmaal te mogen vieren? Dat staat nergens, haha! Zo heb ik met een vrouw de avondmaal gevierd die ik niet kende, was super fijn! En later vroeg ik de goede vriendin van mij, die daar ook meehielp, om met haar de avondmaal te vieren. Dit raakte mij zo enorm, het voelde alsof ik haar heb kunnen bedanken voor al die mooie tijden samen en de steun! <3

Maandagochtend was er een Secret workshop! Dat was heel mooi om met leeftijdsgenoten te mogen luisteren en praten! Zo hebben we ook kaarten gemaakt voor kinderen in het buitenland die wachten op sponsoren (International Justice Mission).

Voor deze mooie tijd wil ik de mensen bedanken die ik heb mogen zien, ontmoeten en gesproken, voor mij hebben gebeden, mij hebben geholpen bij alles wat ik nodig had en een goed oogje hebben gehouden als dat nodig was!

God bless you all!