Misschien werkt (online) daten gewoon niet. Hoe vaak heb ik wel niet de reactie gehad “Je bent niet helemaal mijn type”. Dat snap ik, kan iedereen overkomen! Maar ook een reactie als “Maar ik wil je niet begeleider worden”. Vooral bij een christelijke datingsite zou je juist verwachten dat daar doorheen wordt gekeken! Dat we naar ’t innerlijk kijken en verder kijken dan bijvoorbeeld een hulpmiddel.

Als je een relatie krijgt met iemand in een rolstoel, betekend het niet dat jij alles hoeft te doen. Diegene krijgt daar al hulp voor.

Als je vaker afwijzingen krijgt online, word je daar juist meer onzekerder van. Tel ik wel mee in de date-wereld?

Ook heb ik dit vaak horen voorbijkomen ‘Misschien moet je iemand zoeken die ook in een rolstoel zit’. Alsof alleen soort bij soort bij elkaar kunnen passen? Schei toch uit, we zijn allemaal mensen en we moeten ook meer naar elkaar omkijken op deze aardkloot!

Ik denk dat we allemaal juist meer naar het innerlijk moeten kijken. Tuurlijk, ’t uiterlijk telt ook mee. Maar een rolstoel niet! Een handicap niet! Uiteindelijk zijn wij ALLEMAAL mensen!!

Kijk eens verder dan een handicap! Maar komt wel goed, geduld hebben en Hakuna Matata! 🙂