Ook al heb je autisme, ook al heb je geen autisme. Verandering blijft zwaar voor iedereen.
Zo verlies je iemand in ’t leven. Zo verandert er iemand. Zo verandert je gezondheid. Zo verandert je relatie met iemand. Zo verandert alles.

Wat mij enorm raakt aan dit nummer is, Kan ik iets voor je doen? Normaal ben ik er voor de ander. En soms is de ander er voor mij! Zo zijn veranderingen zwaar en kan je er alles aan doen om alles hetzelfde te houden. Maar toch moet je blijven accepteren dat veranderingen nu eenmaal horen in het leven. Ook als je niet wordt gezien door de ander soms, of gaat alles maar digitaal.

Maar probeer wel te genieten van elk moment waar je nog van kan genieten. Boodschappen doen, naar je familie, met je vrienden zijn, Soms wil je heel graag iets wat gewoon niet mogelijk is. Je kunt dat eeuwig blijven doorbijten, maar soms kun je het beter loslaten.

Kan ik iets voor je doen? Een knuffel zou op dit moment erg fijn zijn.