Straatrat, schooier
Nu nog mooier
Als zij wat beter keken
Zagen zij geen straatrat
Nee, meneer
Diep in mij
Heb ik toch nog zo veel meer

Toch is hij door een wens verkleed naar ’n Prins en is hij uiteindelijk getrouwd aan ’t einde van de film. Niet omdat hij toch een Prins is. Maar omdat de vader van Jasmine zag dat dit liefde is. Ook al hadden ze elkaar op straat ontmoet. Het gaat om echte liefde!

Wat mij de laatste tijd veel opvalt is dat vele mensen maar zeggen dat je maar iemand moet zoeken die hetzelfde heeft als ik, soort bij soort. Maar we zijn toch allemaal mensen?

Stel als je maar een paar woorden zou veranderen van deze tekst? Zouden mensen dit net zo raken of denken ze maar niet zo overdrijven. Wat mijn boodschap is vandaag, ik ben zoveel meer dan wat mensen van buiten zien. Iedereen is zoveel meer dan wat mensen van de buitenkant kunnen zien.

Kijk verder dan het uiterlijk!

Rolstoel, beperking
Nu nog mooier
Als zij wat beter keken
Zagen zij geen mislukking
Nee, meneer
Diep in mij
Heb ik toch nog zo veel meer