“Want alles wat we doen, doen we vanuit de liefde van Christus.” – 2 Korintiërs 5:14 (BB)

Misschien is dit een gevoelig onderwerp voor sommigen, maar waarom moeten we moeilijk doen over elkaar niet accepteren? Elkaar lief hebben is toch HET BELANGRIJKSTE?!

We krijgen in de hemel het perfecte lichaam, niet op aarde. Anders had ik nu geen bril nodig en geen handicap gehad. We zijn hier op aarde om ooit voor de hemeltroon te mogen staan. En te mogen leren hoe Jezus vroeger leefde en wat God voor ons over had toen Hij zijn zoon offerde.

Straks nadat wij alles hebben mogen leren over het liefhebben, krijgen we in de hemel het perfecte lichaam. Heb ik geen rolstoel-oplader meer nodig, want we kunnen daar gewoon lopen!

Zo zat ik laatst bij Wijdekerk.nl te kijken, zo staat daar dat je bij sommige kerken geen vrijwilligersfuncties mag bekleden. Een bakkie koffie (of thee in mijn geval) inschenken kan toch iedereen? Of beameren (een tekst projecteren op een groot scherm) dat zijn maar een paar muisklikken. Zowel man, vrouw en iedereen die daartussen voelt kan alles. Daar zie ik geen probleem van! Waarom moet dit zo’n drama zijn? Het belangrijkste is dat wij elkaar liefhebben, meer is er niet nodig.

Wat is het probleem om bijvoorbeeld in een kerk te mogen mee helpen als je bijvoorbeeld op mannen valt of transgender bent, terwijl je van God houdt en van elkaar. Misschien is dat wel God’s plan, onszelf mogen zijn. Ik zie hier geen haat in!

Afbeelding van alicia_mb op Freepik